Despre noi

Mistic Media

CINE ESTE MISTIC MEDIA?

Compania a fost înființată în anul 2003. De-a lungul anilor acționarii au investit în permanență în construcția și întreținerea unor rețele moderne de afișaj publicitar outdoor, precum și în dezvoltarea propriilor echipe de întreținere și monitorizare. Politica companiei noastre s-a bazat încă de la început pe dezvoltarea rețelelor de mobilier stradal în zone de impact, cu public țintă precis localizat.

REȚEAUA

Mistic Media deține o rețea de panouri publicitare outdoor amplasate în principal în zona rezidențială de nord a Bucureștiului (zonă cu cea mai mare dezvoltare din punct de vedere imobiliar). Mistic Media a dezvoltat, de asemenea, o rețea de suporturi publicitare concepute exclusiv pentru căminele studențești din complexul studențesc Regie.

LOCALIZARE

Politica companiei are ca scop dezvoltarea rețelei de mobilier publicitar stradal în zone cu impact mare pentru publicul țintă, cu localizare precisă (studenți, persoane cu venituri substanțiale, etc.), scopul fiind să răspundem cerințelor clienților pentru eficientizarea investițiilor în publicitatea outdoor.

ECHIPA

Echipa Mistic Media este formată din oameni cu înaltă experiență în publicitatea stradală, acționarii considerând că aceasta este cea mai importantă și valoroasă investiție a companiei, construirea și instruirea propriilor echipe de întreținere și monitorizare fiind un avantaj important.

Servicii

Planificare campanii publicitare
Stabilirea obiectivelor; Identificarea publicului țintă; Stabilirea locațiilor și a numărului de panouri/ fețe de panou din campanie; Stabilirea bugetului.
Închiriere panouri publicitare
Campanii publicitare pe suporturi publicitare outdoor tip Billboard de diferite dimensiuni și pe structuri speciale tip prisma sau mesh.
Producție publicitară
Grafică personalizată; Servicii de print produse indoor și outdoor prin partenerii noștri.
Monitorizare panouri
Servicii profesioniste de monitorizare a panourilor prin echipele proprii, prin verificarea și fotografierea periodică sau la cerere ale locațiilor.